top of page
Chocolade pasta

CACAO - CHOCOLADE

In de afgelopen maanden zijn de cacaoprijzen sterk gestegen door slechte oogsten in belangrijke teeltregio’s. Deze scherpe stijging wordt veroorzaakt door ziekten, verouderde plantages en extreme weersomstandigheden—met name in West-Afrika—die het aanbod flink hebben beïnvloed (FoodNavigator.com). Hierdoor zijn wij genoodzaakt een deel van deze hogere kosten door te berekenen in onze prijzen, om onze hoge kwaliteitsstandaarden te kunnen blijven garanderen, vooral bij het maken van onze luxe taarten met Callebaut-chocolade.

ALLES OVER CACAO PRIJS STIJGINGEN!

Het ingrediënt ‘cacao’ is essentieel voor al onze signature taarten zoals Red Velvet, Vanilla Fruity Pleasure, Double Chocolate Caramel en meer, die we afwerken met chocoladeganache en een zijdezachte botercrème. Om uw zoete verwenmoment compleet te maken, gebruiken we uitsluitend de allerbeste Callebaut-chocolade. Met de cacaoprijzen die dit jaar met +7% zijn gestegen, onder andere door ziekten en verouderde bomen in West-Afrika (FoodNavigator.com), zijn wij echter genoodzaakt een kleine aanpassing door te voeren. Zo kunnen wij blijven zorgen voor de romige, luxueuze ervaring die u verwacht van onze verjaardagstaarten, bruidstaarten en andere ambachtelijke creaties, zoals vullingen voor onze heerlijke macarons en gedipte chocolade-aardbeien.

​

1: Cacaoprijzen bereiken recordhoogte: wat betekent dit voor onze chocolade-industrie? Klik hier!

 

2: Cacaocrisis: de belangrijkste oorzaken! Klik hier!

bottom of page